Navegar / cerca

Qui som


silvia

Sílvia Martínez Santalucía

Coach certificada pel Centre d'Especialització en Coaching amb Marta Calvo.
Llicenciada en Psicologia per la UOC. Col·legial 18100.
Post Grau en Gestalt Infantil

Experta en EFT (EmotionalFreadomTechniques).
Artesania de les emocions amb el mètode "Alba Emoting"

Facilitadora en Constel·lacions familiars


nuria

Núria Pérez Solé

Coach certificada per "The International Associationfor GenerativeChange" en coaching generatiu i pel Centre d'Especialització en Coaching Ontològic amb Marta Calvo.
Professional i Mestre PNL (InstitutIntegratiu).
"Trainer 's Training amb PNL" per l'Institut Neuron.
Certificada en Biodescodificació Energètica amb EnricCorbera.
Experta en EFT (EmotionalFreadomTechniques).

Artesania de les emocions amb el mètode "Alba Emoting"
Facilitadora en Constel·lacions familiars


A través del coaching educatiu podem aconseguir més amb menys.

Som un equipo especializado en coaching educativo que es el que se desarrolla en el ámbito de las instituciones y centros educativos. El coaching és una metodologia que ens aporta eines per prendre consciència de què és el que passa a l'aula ia casa, per interpretar i per prendre accions que ens portin a assolir els resultats desitjats. És una eina per potenciar l'aprenentatge.

Intervé en l'àmbit relacional que es dóna en els centres educatives i en les famílies, és a dir, amb el coaching es treballen les competències emocionals, la capacitat d'escolta de tots els membres de la comunitat educativa, facilita que la comunicació entre tots sigui més fluida i fructífera, que es generin vincles enriquidors i que es potenciï el sentit de la responsabilitat.

FIL creu de manera decidida en l'aprenentatge i l'autoconsciència des dels inicis de la nostra vida (menors de 21 anys). És en aquesta primera llarga etapa en què es definirà el nostre caràcter, els nostres valors, les pors, en definitiva la nostra manera d'observar la vida i transcórrer per ella. L'autoconeixement, la identificació i gestió de les emocions, sentiments (discernir què sento vs. qui sóc, com sóc vs. com vull ser) són aprenentatges que adquirits en l'etapa infantil milloraran de manera exponencial la qualitat de les nostres relacions futures, tant a nivell personal com professional.

Durant tota aquesta etapa, des que som nens fins que ens convertim en adults, som altament influenciables però alhora tenim gran capacitat d'aprenentatge. Per aquest motiu acompanyar i assistir a les persones durant aquest període és per FIL una tasca apassionant i motivadora.

Al mateix temps es fa imprescindible acompanyar les famílies i als educadors / docents perquè el seu treball vagi alineat i cada un sàpiga ocupar el paper i la funció que li pertoca aprofitant tots els recursos disponibles i que es troben en ells mateixos.